ARI DEELDER & BENJAMIN HERMAN KWARTET

ARI DEELDER & BENJAMIN HERMAN KWARTET

Deelder Draait

Informatie

  • Prijs €25,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 10 februari 2024 20:15
  • Einde zaterdag 10 februari 2024 22:00
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Een enorme kast met duizenden platen – allemaal netjes op label en alfabet. Het was het levenswerk van Jules Deelder. Welke mooie verhalen, verrassende samenwerkingen, geheime informatie, hoogoplopende vetes en grappige anekdotes vinden we in Deelders kast?

 

Jules kon een plaat uit die kast trekken en kende dan niet enkel de muziek en de tekst op de achterkant uit zijn hoofd, ook wist hij moeiteloos nog onbekende weetjes uit zijn mouw te schudden. Deelder was, de Jazz Encyclopedie. Maar nu Deelder dood is dreigt zijn kennis over welke uitvoering er op welke plaat stond en hoe zus ooit nog met zo speelde voor eeuwig te verdwijnen. Hoog tijd om daar wat aan te doen.

 

Terwijl Ari zich in de voorstelling een weg baant door de ontelbaar vele jazzplaten in haar vaders kast wijst Benjamin Herman haar met zijn kwartet de weg langs artiesten, genres,record labels,originals, japanners, langspeelplaten en singles. In een avond vol unieke verhalen, bijzondere jazz en vooral heel veel Deelder.

 

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-