AMSTERDAM KLEZMER BAND

AMSTERDAM KLEZMER BAND

Bomba Pop

Informatie

  • Prijs €26,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 8 maart 2025 20:15
  • Einde zaterdag 8 maart 2025 22:30

Theaterconcert

Theater

Over Bomba Pop

In inmiddels meer dan vijfentwintig jaar tijd groeide dit stel Amsterdamse muzikanten uit tot een internationaal vermaard, zevenkoppig klezmerfenomeen. Wie op basis van de naam een traditioneel avondje verwacht, zal even schrikken. Want de Amsterdam Klezmer Band heeft een eigen geluid gesmeed, waarin eigen werk niet zelden wordt opgeluisterd met rap, electronica of een scheurende sax.

Bruisend muzikaal kompas

Begin 2024 kwam het nieuwste AKB-album Bomba Pop uit. Een album waarop de Klezmer Band heeft samengewerkt met Ulf Lindemann, beter bekend als Dunkelbunt, de DJ-producer uit Wenen. Het resultaat is een bruisend muzikaal kompas dat uitwaait naar vele muzikale windstreken, waarbij de rode Klezmerdraad op onnavolgbare wijze alles met elkaar verbindt.

En nog meer extra’s…

Een kaartje biedt namelijk niet alleen toegang tot de voorstelling; Maar is ook inclusief garderobe, een kop koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje naar keuze in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-