Vier de Kinderboekenweek in Casa Cultura

De Kinderboekenweek staat voor de deur, en dit jaar toveren wij Cultura om in… Casa Cultura. Op zaterdag 14 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom om bij Cultura thuis te komen spelen. Er zijn twintig verschillende ‘huizen’ waar je van alles kunt beleven en ontdekken. Ben je eind van de dag nog niet uitgefeest? Blijf dan slapen tussen de boeken op Camping Casa Cultura.

Kom langs op 14 oktober en zoek alle huizen die in het pand van Cultura te vinden zijn. Bezoek bijvoorbeeld het Huis van Boeken en help mee aan het bouwen van een huis gemaakt van afgeschreven boeken. Of ga naar het Huis van de Klankkunstenaar en maak samen met andere kinderen geluid met alledaagse voorwerpen en muziekinstrumenten. Heb je zin om te dansen? Breng dan een bezoekje aan het Huis om te Dansen. Of laat je creativiteit los en maak je eigen slinger in het Huis om te Versieren. En dat is pas het begin, want er zijn twintig verschillende huizen te ontdekken.

Een feest van herkenning
We hebben ook een speciale traktatie voor jullie. De bekende muzikant Dirk Scheele treedt drie keer gratis op met zijn voorstelling ‘In Holland staat een Huis’ (2-7 jaar). Dirk zingt grappige huis-, tuin- en keukenliedjes die je dat vertrouwde gevoel van thuiskomen geven. In lijn met het thema van de Kinderboekenweek, Bij mij thuis, heeft Dirk een nieuw liedje gemaakt over diverse gezinsvormen. Zing je mee? Zorg ervoor dat je van tevoren een gratis plekje reserveert voor de voorstelling om 13.30 uur, 14.30 uur of 15.30 uur.

Een nacht vol avontuur
En er is meer! Na het feest mag je je kartonnen tent opzetten bij Camping Casa Cultura. Om 19.00 uur op zaterdag 14 oktober gaat de camping open, en je bent van harte welkom om deel te nemen aan allerlei coole activiteiten. Dans de sterren van de hemel bij de disco, verwen jezelf in de beautyhoek of ga lasergamen met je vrienden in de bibliotheek. Uitgespeeld? Kruip dan je tent in en vertrek naar dromenland, terwijl je tussen de boeken ligt. De volgende ochtend staat er voor iedereen een lekker ontbijtje en een flinke portie ochtendgymnastiek klaar.

Koekjes bakken of huisjes knutselen
Natuurlijk hebben we ook leuke activiteiten in onze filialen in Stadspoort, Bennekom en Lunteren. Zo kun je op alle locaties heerlijke koekjes bakken of je eigen huisje van een melkpak knutselen.

Kom en vier de Kinderboekenweek in Casa Cultura! We kijken ernaar uit om je bij ons thuis te verwelkomen voor een onvergetelijke tijd vol avontuur en plezier. Wil je meer informatie of een kaartje kopen voor tent? Bezoek onze website cultura-ede.nl/casacultura of neem contact met ons op via info@cultura-ede.nl of 0318675800.