Cultura zoekt Kinderdirecteur voor één dag

Tijdens Kinderboekenweek zijn kinderen de baas

Heb jij altijd al de baas van Cultura willen zijn? Nu kan het! Cultura is op zoek naar een echte Kinderdirecteur voor zaterdag 5 oktober, tijdens de Kinderboekenweek. Op deze dag organiseert Cultura een tof evenement, waar kinderen de touwtjes in handen hebben. En wat is een evenement waar kinderen de baas zijn zonder een Kinderbaas?

De Kinderdirecteur krijgt op zaterdag 5 oktober de sleutel van Cultura uit handen van de Grote Mensen-baas Gerry Poelert. Je opent het feest en je bepaalt de muziek die die dag gedraaid wordt. Als hét gezicht van de Edese Kinderboekenweek komt je foto door heel de gemeente te hangen. Als kers op de taart ontvang je twee kaartjes voor een kindervoorstelling naar keuze in Cultura en mag je een paar lessen volgen van een cursus. Denk bijvoorbeeld aan breakdance, modedesign of manga-tekenen. En natuurlijk staat deze unieke werkervaring fantastisch op je cv!

Wat verwachten wij van jou?
  • Je bent tussen de 8 en 12 jaar oud.
  • Je kunt op zaterdag 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur aanwezig zijn in Cultura.
  • Je bent lekker eigenwijs.
  • Je motto is: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”
  • Je bent niet bang om voor een grote groep mensen te staan.
Hoe word ik Kinderdirecteur?

Hoe je solliciteert, laten we aan jou over! Wees lekker eigenwijs en stuur vóór 8 juli een brief, video, strip, podcast of heel iets anders naar communicatie@cultura-ede.nl. De nieuwe Kinderdirecteur wordt beloond in Snoepschaal 6, wat neerkomt op 800 tot 1200 gram snoep, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Je sollicitatie mag je sturen naar Eline Roordink (Chef Kinderboekenweek 1 en je toekomstige rechterhand) en Marieke van der Heide (Chef Kinderboekenweek 2 en je toekomstige linkerhand).

Uiterlijk 15 juli hoor je hoe het daarna verder gaat.

We kijken uit naar jullie reacties!