Theater kinderen Productie 9 -12 jaar

Theater kinderen Productie 9 -12 jaar

Informatie

  • Gebouw Centrale, Souterrain 0.24
  • Prijs € 330,00
  • Cursusduur 32
  • Lesdag donderdag

  • Van donderdag 5 september 2024
  • Tot donderdag 15 mei 2025
  • 17:45 - 19:15

Uriah Havertong

Docent

Over de cursus

Ben jij een echt podiumbeest en wil jij knallen en stralen in een echte theaterproductie? Wil jij mee beslissen in je eigen voorstelling? Theaterdocent Uriah Havertong zal je advies geven of je in de productie mee mag doen. Jij gaat samen met je medespelers heel veel zelf bedenken: het verhaal, de teksten, de scènes en de personages. Zo ontdek je wat er allemaal komt kijken bij het maken van een voorstelling. Natuurlijk schitter jij in de afsluitende voorstelling in de Theaterzaal van Cultura!

docent

docent

Uriah Havertong

Duik in het diepe met een theatercursus van acteur en theatermaker Uriah Havertong. In deze cursus ga je samen met Uriah zoeken naar waar jouw verborgen krachten liggen. Is het schrijven? Misschien wel improviseren? Of wellicht weet je allang dat je een acteur/actrice wil worden en werken we er samen aan om nog beter te worden.

Uriah maakt graag theater over maatschappelijke thema’s. Op die manier gelooft hij dat iedereen zich zou kunnen identificeren met theater. Uriah heeft zichzelf in de afgelopen paar jaar meerdere keren ook laten zien op TV en in film. Zo speelt hij in de musicalfilm ’Net als in de film’ en de spannende actiethriller ‘Invasie’.
Op tv was hij te zien in onder andere ‘Rampvlucht’ en de Belgische webserie ‘De laatste dag’. Uriah is dus niet alleen een docent, maar een acteur actief in theater en film. Die kennis maakt hem elke dag rijker en dit geeft hij graag door aan zijn cursisten.

Theater kinderen Productie 9 -12 jaar

Theater Kinderen Lesgroep 9-12 jaar

Theater Kinderen Lesgroep 6-9 jaar

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen

Meer informatie

Robin Hafkenscheid

Coördinator Kunstencentrum