Kinderkunstclub 7-12 jaar

Kinderkunstclub 7-12 jaar

Informatie

  • Gebouw Centrale
  • Prijs 163,00 €
  • Cursusduur 14
  • Lesdag woensdag
Archief

Juliette Calis

Docent

Over de cursus

Kom bij de Kinderkunstclub en maak de mooiste kunstwerken! Schilder een portret van je overgrootmoeder, ontwerp in 3-D jouw super droomhuis, druk met zelfgemaakte stempels te gekke posters. Breng al lang uitgestorven monsters in jouw tekening tot leven. Verras je moeder met een schitterend bloemstilleven. Maak een droomlandschap met zelfontworpen regenboogpapier en ga op avontuur in je eigen schilderij! Je krijgt allerlei leuke opdrachten.

Op een speelse manier maak je in deze cursus kennis met het werk en werkwijze van kunstenaars uit de hele wereld en door alle eeuwen heen. Doe je mee?

Docent Juliette calis

Even voorstellen: mijn naam is Juliette Calis en ik heb ruim 35 jaar ervaring in het geven van teken-en schilderlessen aan jong en oud.

Het maakt me blij om cursisten stap voor stap op ontspannen wijze te begeleiden in hun creatieve proces. Ik deel hun plezier en verrassing als -soms na veel oefenen er ineens iets moois op doek of papier staat. Ik bedenk graag beeldende opdrachten die gerelateerd zijn aan technieken en kunststromingen door de tijd heen. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in een van mijn cursussen en je kennis laten maken met mijn opdrachten.