Wielercafé

Wielercafé

Kijk de Olympische wegwedstrijd voor mannen

Informatie

  • Prijs €8,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 3 augustus 2024 10:00
  • Einde zaterdag 3 augustus 2024 19:00

Event

Activiteit

Kom tijdens de Olympische Spelen naar ons Wielercafé

Op zoek naar een unieke wielerervaring? Op zaterdag 3 augustus is de Olympische wegwedstrijd van de mannen in Parijs – en die kun je bij ons komen kijken! En dat is niet alles. Voorafgaand aan het kijken van de wedstrijd organiseren we een social ride, er is een wielerpubquiz en we hebben een speciale gast: Maarten Ducrot.

Social Ride

Start je dag om 10.00 uur met onze social ride. Je hebt de keuze uit twee afstanden: 100 km met 1000 hoogtemeters of 60 km met 600 hoogtemeters. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of een enthousiaste beginner, er is een route voor iedereen. Bovendien krijg je een toffe goodiebag van Trek. Maarten Ducrot fietst ook mee!

Samenkomen in Cultura

Klaar met fietsen? Vanaf 13.00 uur ben je welkom in Cultura. Hier hebben we een demoplein ingericht, waarop je de nieuwste fietsen van Trek kan bewonderen. Of stap op een Wahoo Kickr of Tacx-trainer en ervaar het WK-parcours via Zwift.

Wielerpubquiz

Vanaf 14.00 uur testen we je wielerkennis tijdens de Wielerpubquiz. Wie weet het meest?

Interview met Maarten Ducrot

Om 15.00 uur is er een interview met Maarten Ducrot. Leer alles over zijn wielercarrière tijdens een 45 minuten durend interview, gevolgd door een vragenronde. Boek & Buro neemt zijn boeken mee, net als een aantal andere wielerklassiekers. Laat je exemplaar signeren en neem een uniek aandenken mee naar huis!

Kijk samen naar de finale van de Koers

Vanaf 16.00 uur kijken we met z’n allen naar de finale van de Olympische wegwedstrijd voor de mannen.