TINEKE ROSEBOOM, KIEßKALT & LA FOLLIA

TINEKE ROSEBOOM, KIEßKALT & LA FOLLIA

Winter Stabat Mater Dolorosa

Informatie

  • Prijs €28,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 19 april 2025 20:15
  • Einde zaterdag 19 april 2025 22:30

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Op Stille Zaterdag, 19 april 2025, is in Cultura het wereldberoemde Stabat Mater van Pergolesi in Cultura te horen. Dit prachtige werk staat bol van de menselijke emoties. Het begint zeer triest met het verdriet van Maria, maar het eindigt in grote vreugde met het Paradisi Gloria, de eeuwige glorie van het paradijs.

Sopraan Tineke Roseboom haalt voor dit bijzondere stuk fantastische musici naar Ede, waaronder ensemble La Follia met instrumentalisten uit de top van de Nederlandse barokmuziek en de Oostenrijkse mezzo-sopraan en blokfluitiste, Laura Kießkalt, die deze avond een dubbelrol zal vervullen.

Voor de pauze klinken werken met soli voor blokfluit, viool, sopraan van Pergolesi’s tijdsgenoten.

Dit concert staat onder de bezielende leiding van violist Rémy Baudet.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief inleiding, garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Profiteer van seriekorting

Stel je eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvang je een mooie korting. Je bestelt dan een kaartje voor de gereduceerde prijs van € 23,50 per kaartje per geselecteerde concert. Lees meer.