The Bluebirds | Keuze van Gastprogrammeur Mirella

The Bluebirds | Keuze van Gastprogrammeur Mirella

Great Big World

Informatie

  • Prijs €19,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 27 maart 2024 20:15
  • Einde woensdag 27 maart 2024 21:30
Archief

Theaterconcert

Theater

The BlueBirds zijn drie singer-songwriters die elkaar hebben gevonden in hun liefde voor countrymuziek. Sinds 2017 hebben de Bluebirds indruk gemaakt op grote podia zoals Paradiso en Concert At Sea.

Daarnaast zijn ze regelmatig te zien geweest in populaire tv-programma’s zoals RTL Late Night en hebben ze succesvolle club- en theatertours verzorgd.

Songs geïnspireerd door indie en folkmuziek waarbij meerstemmigheid de boventoon voert. Great Big World snijdt thema’s aan als female power, vriendschap en rust vinden in de chaos van deze wereld.

Deze avond zijn Krystl en Rachèl Louise en Leonie Meijer als gast-Bird in Cultura te horen. Leonie verwierf nationale bekendheid in 2011 als finaliste van het allereerste seizoen van The Voice of Holland.

Sindsdien is ze een onmisbaar talent in zowel de muziek- als theaterwereld. Laat je verrassen door deze getalenteerde vrouwen met hun muzikaliteit, inspirerende verhalen en grenzeloze liefde voor muziek!

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje in de pauze of na afloop.

Keuze van Gastprogrammeur Mirella

Deze voorstelling is de keuze van onze gastprogrammeur Mirella..Lijkt het jou ook leuk om zelf te bepalen wat er te zien is in ons theater? Meld je dan aan als gastprogrammeur.