RAYEN PANDAY

RAYEN PANDAY

Karma

Informatie

  • Prijs €24,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 1 november 2024 20:15
  • Einde vrijdag 1 november 2024 23:00
Tickets

Cabaret

Theater

Over Karma

Je verdiende loon krijgen is iets wat we bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’. Het is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden. Het betekent letterlijk ‘handeling’ en kent geen goed of kwaad…

Maar goed, laten we voor nu de volle focus richten op deze voorstelling. Vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt een beetje van je karma af.

Rayen Panday

Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft sinds 2020 een wekelijkse podcast vanuit Toomler met comedian Stefan Pop. In verschillende tv-programma’s is Rayen een graag geziene gast zo was hij te zien in; The Roast, Weet ik veel, Ik Hou van Holland en LOL seizoen 1 en 2. In december ’23 was hij een van de comedians bij Lubach’s Avondshow Stand-ups. 

Extra lang nagenieten

Tijdens de pauze en achteraf de voorstelling kun je een drankje bestellen bij de horeca. Zoek een lekker plekje uit in het Atrium en café, zodat je extra lang kunt nagenieten van de avond.