PYNARELLO

PYNARELLO

Guilty Pleasure

Informatie

  • Prijs €28,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 9 november 2024 20:15
  • Einde zaterdag 9 november 2024 22:00

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Vandaag geen verantwoorde kost, want Pynarello laat zich volledig gaan met onweerstaanbaar muzikale verwennerij. Over smaak valt niet te twisten, dus alles wat het leven vrolijker, makkelijker en leuker maakt mag worden omhelsd. Pynarello deelt al haar guilty pleasures schaamteloos met het publiek. Pretenties gaan overboord en keizerlijke kleren gaan uit tijdens de beste guilty pleasures van alle tijden en genres!

Alle muziek die te horen is, is speciaal gearrangeerd voor acht strijkers, vijf blazers en piano. Als special guest schuift sopraan Laetitia Gerards aan! Eine Kleine van Mozart wordt moeiteloos gecombineerd met muziek van Frans Bauer en zoete klassieke aria’s, popsongs uit de jaren ’80 en ’90 gaan over in de Air van Bach.

Pynarelli is een flexibel collectief van muzikale avonturiers gesneden uit flexibel schuimrubber. Ze hebben een missie! Ze geloven dat klassieke muziek avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek benaderd kan worden.

Zekerheden worden losgelaten en statige conventies worden omvergegooid. Heilige noten van het altaar geveegd, van stof en mufheid ontdaan. Eigenwijs en eigengereid geven we muziek die ooit nieuw en baanbrekend was, zijn kracht en impact terug. Door die glanzend opgepoetst te mengen met noten van nu. Met nieuwe muziek en arrangementen brengen ze de oude meesterwerken naar het publiek van vandaag.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief inleiding/voorprogramma, garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Profiteer van seriekorting

Stel je eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvang je een mooie korting. Je bestelt dan een kaartje voor de gereduceerde prijs van € 23,50 per kaartje per geselecteerde concert. Lees meer.