PYNARELLO

PYNARELLO

Ode

Informatie

  • Prijs €28,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 17 februari 2024 20:15
  • Einde zaterdag 17 februari 2024 21:30
Archief

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Een perfect moment om je Valentijn te verrassen met een overvloed aan romantische composities!

De liefde is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor veel componisten. Welke verhalen dienden als inspiratiebron voor hun muziek? Een programma met hartstochtelijke aria’s van Puccini en je favo popsongs, in samenwerking met de Nederlandse operadiva Jeannette van Schaik en een tweede solist.

Er verscheen een mooi artikel in de Volkrant over Ode van Pynarello, lees het hier.

 

Voorprogramma Meester & Gezellen

Voorafgaand aan het concert ben je om 19:30 uur welkom bij een gratis voorprogramma. Het Muziekplein verzorgt een serie van 6 voorprogramma’s onder de naam “Meesters en Gezellen” bij diverse klassieke concerten van Cultura. In het Muziekplein werken professionele muziekdocenten met veel plezier, inzet en vakmanschap samen. Via hun zelfstandige lespraktijken geven ze muziekles en begeleiden zij samenspel en ensembles.

Het BlockConsort o.l.v. Eric Fennis

Het BlockConsort o.l.v. Eric Fennis bestaat uit negen blokfluitisten die de liefde delen voor de prachtige meerstemmige muziek die is geschreven door de eeuwen heen. In de historie wist men al dat blokfluiten zich bij uitstek lenen voor het verklanken van bijzondere situaties. Het ‘bezingen’ van de liefde is daar een van. Dat liefde niet alleen geluk is maar ook pijnlijk kan zijn laat John Dowland horen in zijn lied; Flow my tears waar wij de instrumentale versie in de vorm van Dowland’s Lachrimae Pavane zullen spelen.Maar vooruitblikken op een zwoele zomerse avond met je geliefde medemens met heerlijke muziek van Glenn Miller, mag natuurlijk niet ontbreken.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief inleiding, garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

 

Profiteer van seriekorting

Stel je eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvang je een mooie korting. Je bestelt dan een kaartje voor de gereduceerde prijs van € 23,50 per kaartje per geselecteerde concert. Lees meer.