MARTIJN CRINS | Cabaret + Koffie tijdens het Theaterweekend

MARTIJN CRINS | Cabaret + Koffie tijdens het Theaterweekend

Mesthoop | Cabaret + koffie tijdens het Nationaal Theaterweekend

Informatie

  • Prijs €10,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 27 januari 2024 10:00
  • Einde zaterdag 27 januari 2024 11:30
Archief

Cabaret

Nationaal Theaterweekend

Theater

Over de voorstelling

Cabaret in de ochtend? ja zeker! Tijdens het Nationaal Theaterweekend komt Martijn Crins in de ochtend naar Cultura met een cabaretshow Mesthoop.

Koffie en cabaret, zeg maar!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend kun je in het hele land genieten van theater voor een tientje.  Speciaal op deze ochtend boek je dus een cabaretvoorstelling voor een tientje. En, omdat het zo lekker vroeg is, en we gewoon in het atrium zitten, kun je er meteen een lekkere koffiedeal bij boeken! Dan zetten wij de koffie en de taart voor je klaar. Kost € 7,50 en daarvoor krijg je:

  • 2x warme drankjes naar keuze ( bijvoorbeeld: Koffie, Thee Cappuccino, Latte Macchiato, Koffie verkeerd, Verse munt thee, Verse gember thee)
  • 1 lekkernij (bijvoorbeeld, keuze uit verschillende soorten gebak van de Echte Bakker, een stuk appeltaart, American Cookie, Tulip Muffin)

Heerlijk toch? Dus neem lekker plaats in het atrium en genieten maar!

 

Over de voorstelling

Eindelijk is het zover. Veertien jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival won, speelt Martijn Crins zijn eerste solo. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is hij terug als cabaretier.

In Mesthoop smijt Crins zich met plezier in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van onbeholpen vaderschap tot Alfons de Moppenman, van de Trojaanse Oorlog op de mavo tot aan een ode aan de anus. Alles komt voorbij.

Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?

 

Gratis workshop theater na afloop

Lekker opgewarmd na deze cabaret met koffie ochtend en klaar om zelf aan de slag te gaan? Dat kan! Je rolt na afloop zo door in de gratis theaterworkshop. Leer zelf de (eerste) kneepjes van het vak! De workshop duurt een uurtje en wordt gegeven door Karin Schardt en is gratis. Meld je wel even aan via theater@cultura-ede.nl o.v.v. je naam en aantal deelnemers.