Limelight Sessions | December-editie

Limelight Sessions | December-editie

Line-up volgt later

Informatie

  • Prijs €15,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Een heerlijke akoestische muziekmiddag of avond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten tussen de gezellige lampjes en zitzakken en geniet van magie van deze storytellers.

De line up voor december bestaat uit niemand minder dan Kathleen Regan, The Bowery en Joe Buck!

KATHLEEN REGAN

Kathleen Regan, de zangeres en singer-songwriter geboren in New England, is zo authentiek als ze komen. Opgegroeid met het
luisteren naar Ierse en folk muziek (maar ook met een kleine obsessie voor boybands en popmuziek!), is ze geen onbekende in de wereld van entertainment, omdat ze is opgegroeid in de Amerikaanse televisie- en filmwereld. Tegenwoordig houdt ze zich bezig met haar eigen kunstenaarschap, schrijft ze ook voor andere zangers, experimenteert ze met muziek-NFT’s en nog veel meer.
Helemaal uit Nashville komt ze, de artiest die de langste reis heeft gemaakt om op het Limelights-podium op te treden – we kunnen niet wachten om haar in Nederland te verwelkomen!

THE BOWERY

Kort na het succesvolle debuutalbum ‘Broken Jars’, dat in 2018 op vinyl werd uitgebracht, ontving The Bowery een Zilveren Duif Award voor ‘Beste Nieuwe Artiest’. Nu, vier jaar later, kan The Bowery zichzelf beschouwen als een van de meest succesvolle christelijke bands in Nederland, en daarom betreden ze nu het internationale muziektoneel! Folk, alternatieve rock, singer-songwriter… The Bowery creëert hun eigen mix van genres – iets dat je kunt herkennen, maar nog niet kent. Maak kennis met hen bij Limelights op 1 december?

JOE BUCK

Hij is terug! Joe Buck is niet alleen een van de meest getalenteerde artiesten die Nederland heeft, maar hij is ook gewoon een Edenaar – en ook een deel van de Limelights-familie! Misschien ken je hem van een van onze eerdere shows, of van zijn platinasingel ‘The Way You Take Time’… Of misschien heb je hem gezien op ‘De Beste Zangers’, naast Karsu, Bökkers, Belle Perez, Anneke van Giersbergen… Maar wij kennen hem als een van de beste live-acts die we ooit hebben gezien, en we kunnen niet wachten om hem weer te verwelkomen!

Horeca

Een kaartje voor LimeLight Sessions is exclusief horeca. Je kunt een drankje halen bij onze bar, én lekker meenemen de zaal in!