Limelight Sessions

Limelight Sessions

Met Yori, Sarah Close & Melle

Informatie

  • Prijs €15,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 22 september 2023 20:15
  • Einde vrijdag 22 september 2023 23:00
Archief

Theaterconcert

Theater

Over de voorstelling

Een heerlijke akoestische avond vol prachtige muziek, met de sterren van morgen. Heb je zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje, plof neer op een zitzak en geniet van magie van deze storytellers.

De september-editie is er eentje om je vingers bij af te likken. Want niemand minder dan YoriSarah Close en Melle zijn van de partij!

 

MELLE
Melle, getalenteerde singer-songwriter en multi-instrumentalist – met indie-pop en indie-folk invloeden, betovert met eerlijke nummers over liefde en verlies. Zijn analoge geluid, unieke instrumenten en eerdere successen, waaronder hits op Spotify en nationale radio, maken hem een artiest om naar uit te kijken.

Hij heeft indrukwekkende successen behaald, waaronder winst bij de ‘Nobel Award Leiden’ en ‘Mooie Noten’, hits op de Spotify Viral 50 NL en Radio 2’s V15-hitlijst. En nu treedt hij op bij Limelights!

 

SARAH CLOSE:

Maak kennis met de sensationele Sarah Close, de getalenteerde singer-songwriter met miljoenen Spotify-streams en een internationale carrière op haar naam. Op slechts 28-jarige leeftijd heeft ze haar eigen platenlabel en belooft ze een enorme naam te worden in de muziekindustrie.

Met haar betoverende stem en pakkende popmuziek weet Sarah jong en oud te raken, en haar oprechte teksten creëren een diepe verbinding met haar publiek. Op 22 september staat Sarah Close klaar om jou te betoveren met een magische show bij Limelights, Cultura! Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol muzikale pracht en krachtige emoties!

 

YORI:

2023 wordt het jaar van Yori! Deze getalenteerde zangeres staat klaar om Nederlandse poppodia te veroveren met haar langverwachte nieuwe album, waarin haar drang naar vrijheid en zoektocht naar extremen centraal staan, samen met de heartbreak en het doorzettingsvermogen na avonturen die minder goed afliepen.

Met een indrukwekkende lijst aan prestaties, heeft Yori niet alleen songs geschreven voor topartiesten zoals Roxeanne Hazes, Bente, Maan en Filous, maar stond ze ook als sidekick van Ilse DeLange op het podium bij vele optredens in binnen- en buitenland. Ze is bekroond met prijzen als de Grote Prijs van Nederland, de Amsterdamse Popprijs en de Sena Pop NL Award, en haar vorige clubtour was een groot succes in 2020.

Nu staat Yori klaar om haar sound van lief naar meer lef te brengen, met een mix van indie-pop, elektronische klanken en onweerstaanbare hooks.

 

Horeca

Een kaartje voor Limelight Sessions is exclusief horeca. Haal een drankje bij onze bar en neem ‘m lekker mee de zaal in!