Leesclub

Leesclub

Moderne Literatuur en Geschiedenis

Informatie

  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start dinsdag 14 mei 2024 15:30
  • Einde dinsdag 14 mei 2024 17:00
Archief

Bibliotheek

Start nieuwe leesclubs Moderne Literatuur en Geschiedenis

Hou je van lezen en wil je daar meer mee doen? Sluit je aan bij een leesclub. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak kennis met de leesclubs van Senia op 14 mei om 15.30 uur in de bibliotheek Ede (Molenstraat 45).

Centraal staan de thema’s Moderne Literatuur en Geschiedenis.

Samen lezen
In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. Wanneer je via Senia lid wordt van een leesclub, neemt Senia je veel werk uit handen. Elke Senia leesclub maakt jaarlijks een selectie van boeken die de leesclubleden willen bespreken. Dit gebeurt aan de hand van uitgebreide keuzelijsten, die door Senia ieder jaar met zorg worden samengesteld. Wij krijgen vaak terug dat deze leeswijzers met uitgebreide achtergrondinformatie en discussievragen de besprekingen verdiepend en inspirerend maken. Senia faciliteert leesclubs over uiteenlopende genres: van moderne literatuur tot klassiekers en van geschiedenis tot filosofie.

Maak vrijblijvend kennis met de leesclubs van Senia tijdens een bijeenkomst. Toegang is gratis. Bij voldoende animo worden ter plekke een of meer nieuwe leesclubs opgericht.

Aanmelden
Aanmelden kan via marja.merjenburgh@senia.nl