Jalafusi Remastered

Jalafusi Remastered

Theaterconcert

Informatie

  • Prijs €10,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start donderdag 23 mei 2024 20:15
  • Einde donderdag 23 mei 2024 22:15

Theaterconcert

Te gast

Jalafusi Remastered

Bij dit theaterconcert neemt de Jalafusi Big Band je mee op een muzikale reis door verschillende genres en tijdperken met een eerbetoon aan de grootste hits en iconische artiesten uit deze genres.
Er worden nummers gespeeld van bekende zangers en zangeressen als Chaka Khan, Michael Jackson en Stevie Wonder. Ook mogen op deze avond natuurlijk nummers van de The Beatles niet ontbreken. Verder komen rockbands voorbij als Chicago, Nirvana en Oasis. En voor de liefhebbers van funk en soul is er een nummer van Tower of Power.

Na een fragment van het originele nummer kan je horen hoe het klinkt als de bigband er een eigen draai aan het geeft in een speciaal bigbandarrangement.

Vocalisten Margje Vleck en Caia Mangelsdorf vertolken de zangnummers.
Gastspeler deze avond is de bekende percussionist Martin Gort.

Wij hopen dat je zult genieten van dit gevarieerde, inspirerende en energieke theaterconcert. We zien je graag op donderdagavond 23 mei bij “Jalafusi Remastered”.

Over de band

De Jalafusi Big Band is al meer dan 10 jaar een begrip in Ede en omstreken. Met hun unieke mix van jazz, latin, funk, soul en improvisatie hebben zij een dynamische sound. De band staat olv de Arnhemse dirigent en bandleider Maurice Ditmer.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.