HYDRA QUARTET & TINEKE ROSEBOOM

HYDRA QUARTET & TINEKE ROSEBOOM

Hollywood

Informatie

  • Prijs €25,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 20 april 2024 20:15
  • Einde zaterdag 20 april 2024 22:00

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Van Erich Korngold tot Hans Zimmer

Laat je meevoeren naar Hollywood aan het begin van de vorige eeuw. We maken een tijdreis van Erich Korngold via Enrico Morricone naar John Williams en Hans Zimmer.

Het Hydra String Quartet is opgericht gedurende de lockdown periode. De leden kenden elkaar al van diverse orkest- en kamermuziekprojecten en hadden de droom een kwartet op te richten dat het ‘melancholische en gouden klankideaal’ uit de Hollywood periode van het begin van de 20e eeuw nastreeft.

Het kwartet maakt eigen arrangementen, is altijd op zoek naar onbekende ‘schatten’ uit het kamermuziekrepertoire en speelt regelmatig programma’s samen met gastmusici – deze avond nemen zij sopraan Tineke Roseboom mee. Daarnaast schuwt het niet om bewerkingen van jazz en wereldmuziek te spelen.

De leden zijn Eduardo Paredes Crespo en Ephraim Feves op viool, Mark Mulder op altviool en Giorgos Kotsiolis op cello.

 

Inleiding

Voorafgaand aan het concert ben je welkom om 19:30 uur welkom bij de gratis inleiding.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief inleiding, garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Profiteer van seriekorting

Stel je eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvang je een mooie korting. Je bestelt dan een kaartje voor de gereduceerde prijs van € 23,50 per kaartje per geselecteerde concert. Lees meer.