GEWOON ZOALS JE BENT (2-6jr) Ochtend 11:00

GEWOON ZOALS JE BENT (2-6jr) Ochtend 11:00

Klein Amsterdam Producties

Informatie

  • Prijs €5,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 5 oktober 2024 11:00
  • Einde zaterdag 5 oktober 2024 12:00
Tickets

Familievoorstelling

Kinderboekenweek

Theater

Over de voorstelling

Kleine Snuf kan niet in de rij lopen, er is ook zoveel te zien! In de beeldende en muzikale theatervoorstelling word je meegenomen in de belevingswereld van het kleine olifantje terwijl hij steeds maar weer wordt teruggefloten: “In de rij, Kleine Snuf!”. Maar Snuf is lekker eigenwijs en doet het anders: hij mag er zijn, gewoon zoals hij is.

Een voorstelling speciaal in de KINDERBOEKENWEEK op basis van het populaire prentenboek Gewoon zoals je bent van Jonny Lambert.

Gewoon-zoals-je-bent-©-Veltman-Uitgevers

Klein Amsterdam Producties

Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. We bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken we vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd. Bekend van André het Astronautje, Boer Boris is de baas en in seizoen 2022/2023, Professor S.  

Leuke gratis workshop na afloop

Na afloop zijn de kinderen van harte welkom voor een leuke gratis workshop, helemaal in thema van de voorstelling. Waarbij ze kunnen genieten van een glaasje koude limonade en wat lekkers.