Dr Juriaan

Dr Juriaan

Jij bent de liefde | Lezing

Informatie

  • Prijs €34,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zondag 7 april 2024 15:00
  • Einde zondag 7 april 2024 16:30
Archief

Lezing

Theatercollege

Theater

Je past je aan. Je probeert het zo goed mogelijk te doen. Vaak in de hoop om gezien, erkend en gewaardeerd te worden door je omgeving en misschien wel jezelf.

Je voelt dat er iets zou moeten veranderen in je leven, maar toch ga je maar door. De angst voor het onbekende en voor de mogelijke oordelen van de buitenwereld is zo groot, dat iets in jou toch weer kiest voor de oude, bekende en dus veilige route.

Het resultaat is dat je vasthoudt aan een voor jou verkeerde baan, een krampachtige relatie, schadelijke overtuigingen en dito keuzes. En dat voel je in de vorm van stress, spanning, mentale en fysieke klachten.

Tijdens de lezing begeleidt Juriaan je door zijn nieuwste bestseller ‘Jij bent de Liefde, leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering’. Hij doet dat op zijn geheel eigen wijze: confronterend, interactief, met humor én liefdevol tegelijkertijd. Hij stelt je in staat om hoofd en lijf weer te laten samenwerken, zodat ze een waardevolle bondgenoot worden van elkaar en jij via die weg kunt worden wie je bedoeld bent om te zijn.

Over Dr. Juriaan
Juriaan Galavazi is arts en coach met een nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit, en auteur van de bestseller Van klacht naar kans en Jij bent de Liefde. Met transformatietrajecten, onlinecursussen en een-op-een-coaching in Nederland en Spanje helpt Dokter Juriaan per jaar duizenden mensen in verbinding te komen met zichzelf. Zijn theatercolleges zijn vaak al maanden van tevoren uitverkocht en de trajecten worden lovend ontvangen door man en vrouw, jong en oud, bekend en onbekend. Zijn methodiek is mild, meedogenloos, nuchter en toegankelijk voor iedereen.

Volop genieten
Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.