Concert Doe Maar Mee Band

Concert Doe Maar Mee Band

Informatie

  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 5 april 2024 11:00
  • Einde vrijdag 5 april 2024 11:45
Archief

Amateur

Koor

Activiteit

Op vrijdag 5 april, tijdens de landelijke Kindermuziekweek, treedt de Doe Maar Mee Band op in Cultura Ede. Door de Doe Maar Mee Band ervaren kinderen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Iedereen is welkom om gratis te komen kijken van 11.00 tot 11.45 uur.

Een onvergetelijke ervaring voor kinderen

Een Doe Maar Mee Band biedt kinderen – met en zonder muziekervaring – op een laagdrempelige manier de kans om mee te doen aan een (groot) live concert. De muziek wordt gespeeld door de deelnemende verenigingen en een klassenorkest, de leerlingen van de basisscholen zingen en doen een bodypercussie. Door de Doe Maar Mee Band ervaren kinderen hoe leuk het is om samen muziek te maken!

Vol programma

Bezoekers worden op 5 april ondergedompeld in muziek. Onder andere door interviews met kinderen en een eigen repertoire door jeugdshowband Irene. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om mee te zingen, want: ‘iedereen verstaat muziek’.

De afgelopen weken hebben muziekverenigingen en basisscholen hard geoefend voor dit concert. Zij roepen dan ook iedereen op om (gratis) te komen kijken. Je bent op vrijdag 5 april welkom in het Atrium van Cultura, van 11.00 tot 11.45 uur.