BRAVE HENDRICK

BRAVE HENDRICK

MOMO Theater

Informatie

  • Prijs €12,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start dinsdag 25 juni 2024 19:30
  • Einde dinsdag 25 juni 2024 22:00
Archief

Toneel

Te gast

Over BRAVE HENDRICK

In het land van de dove koning Hendrick moet alles perfect gaan. Iedereen probeert zich zo keurig mogelijk te gedragen en de hele dag te glimlachen. Maar wie is er nou perfect? Deze humoristische beeldende voorstelling zit vol met leuke verrassingen en houdt ons een spiegel voor. Hoe graag we ons aan de buitenwereld van onze best kant willen laten zien. Maar bij iedereen gaat wel eens wat mis en we hebben niet altijd zin om braaf te zijn. Daar konden de deelnemers over meepraten! Van harte uitgenodigd om naar de streken te kijken van de MOMO dinsdag theatergroep!

Voorprogramma:

Klein meisje, Grote droom

Dansers – Barnabas, Nadia, Rosella, Lieselot, Renske, Carlijn, Jesse, Phyllis

Makers – Rienk, Eva ( choreografie )

data en tijd –  25 juni 19.30 uur

 

Voorprogramma van 10 à 15 minuten vooraf aan de voorstelling ‘Brave Hendrick’ .

Groep – MOMO Dans-theater groep

We zien een film van gedachten. Je zou kunnen zeggen; als in een grote droom. Een droom waarin gevoelens van grootse verlangens in vervulling gaan. Of gewoonweg dwalen in je eigen fantasiewereld. De voorstelling “Klein meisje, Grote dromen” neemt je mee in een verhaal vol verrassingen. De dansstukken en scènes zijn voortgekomen uit schilderijen; een collectie van Special Arts van de kunstenaar Mohamad Abo Zarraa.  Durf jij nog te dromen?

Over ons

MOMOtheaterwerkplaats is een hechte gemeenschap waar theaterproducties gemaakt worden door mensen met een hulp- of zorgvraag. Wij vinden kunstzinnige beleving én zorg voor elkaar belangrijk. Onze begeleiders zijn zowel ervaren in de kunsten als opgeleid in de zorg en sámen met de deelnemers worden kunstzinnige projecten ontwikkeld. We willen ieders talenten ontwikkelen en groeien als mensen en als gemeenschap! We hebben een prachtige eigen theaterzaal en we treden ook naar buiten: in scholen, op festivals en andere locaties.

De sterren

Regie:   Rebecca Schoon

Productie assistent en vormgeving:  Mark Willemsen –van Harten

 

Spelers:

Danysjha, David,

Elwin, Freek, Kaya,

Marieke, Mark, Milou,

Peter, Sharon, Steijn en

Sterre