Boekpresentatie ‘Van de buren’ door Gerrit Breman

Boekpresentatie ‘Van de buren’ door Gerrit Breman

Wel en wee van buurschappen in de gemeente Ede vanaf 1600 tot heden

Informatie

  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 20 maart 2024 15:30
  • Einde woensdag 20 maart 2024 17:00
Archief

Erfgoed

Erfgoed

De buurtschappen in Ede; boeren en buren werkten in deze organisaties samen op lokaal niveau met als doel: het beheren van het gemeenschappelijk bezit en het behartigen van de gezamenlijke belangen. Van de buren is geschreven door Gerrit Breman en verschijnt in de reeks Historische Cahiers, uitgegeven door het gemeentearchief Ede.

De boekpresentatie van Van de buren vindt plaats op 20 maart van 15:30 tot 17:00 uur in Cultura Ede. Wethouder Karin Bijl zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. Breman zelf geeft een korte presentatie over het boek en aansluitend is er tijd voor vragen uit de zaal en is er een borrel.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Vanwege een beperkt aantal plekken is aanmelden noodzakelijk (hierbij geldt: vol is vol). U kunt zich aanmelden door uiterlijk 12 maart te mailen naar gemeentearchief@ede.nl. Bij uw aanmelding ontvangen we graag uw volledige naam en e-mailadres. Ook horen wij graag met hoeveel personen u wenst te komen. Na 20 maart is het boek ook te bestellen via gemeentearchiefede.nl.

 

Van de Buren