Boekpresentatie Babette Davinia

Boekpresentatie Babette Davinia

Zon, Maan en Mama: Over de magische reis van vrouw tot moeder

Informatie

  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start dinsdag 9 januari 2024 20:00
  • Einde dinsdag 9 januari 2024 21:30
Archief

Lezing

Bibliotheek

Babette Davinia geeft op 9 januari in Cultura een boekpresentatie over haar boek Zon, Maan en Mama: Over de magische reis van vrouw tot moeder. Bundeltje Liefde komt Babette interviewen over het proces van zwangerschap. Rik, de manager van de bibliotheek, interviewt Babette over het proces van een boek schrijven én uitgeven. Het boek is ook te koop.

Over het boek

Zwanger zijn heeft iets magisch, ís iets magisch! Voor de conceptie heb ik een aantal bijzondere spirituele ervaringen opgedaan. Ik had contact met de ziel van mijn kindje, die liet weten te willen komen tijdens onze huwelijksnacht. Mijn ervaring was zó overtuigend, dat we haar die ene kans hebben gegeven. En zo geschiedde: ik was zwanger.

Hier lees je mijn persoonlijke verhaal. Dit verhaal gaat niet alleen maar over rozen tijdens de zwangerschap en de kraamweken. Het is een eerlijk, open, rauw en kwetsbaar eerbetoon aan een hele bijzondere periode, gekleurd door de uitdagende context van de pandemie. Daarnaast deel ik oefeningen, meditaties en uitdagingen die je zelf iedere week van je zwangerschap kunt uitvoeren, zodat je bewust toeleeft naar jouw bevalling én daarna!

Over de auteur

Babette Davinia (1990) heeft een spirituele ommekeer gehad van atheïst naar christen, naar priesteres. Van een dogmatische levensvisie is ze in de vrijheid gerold van haar eigen spirituele pad. Ze biedt nu maancirkels, vrouwencoaching en coaching bij stress- en burn-outklachten in de natuur. Ook is ze zich gaan verdiepen in Ayurveda, de maan- en menstruatiecyclus, plantmedicijnen en natuurreligie. Daarnaast is ze de host van de Berkana Rising podcast over vrouw-zijn en spiritueel leven. Ze schrijft voor verschillende tijdschriften en online platforms.

Het is haar verlangen meer en meer te leven in verbinding met zichzelf, de ander en de natuur. Ze voelt zich gelukkig als ze anderen kan helpen te stralen zoals ze bedoeld zijn te doen. Ze is getrouwd met Sam en is inmiddels moeder.