BARTH

BARTH

Ligconcert

Informatie

  • Prijs €25,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start zaterdag 18 november 2023 20:15
  • Einde zaterdag 18 november 2023 21:45
Archief

Klassiek

Theater

Over de voorstelling

Edese pianist en componist BARTH. is terug bij Cultura in een ander jasje – een ligconcert.

Vorig jaar presenteerde hij zijn album ‘finding peace’ waarbij de zoektocht naar vrede werd vertolkt in muziek.

Meer en meer ontdekt hij de noodzaak van het vertragen en onthaasten in een wereld die altijd aanstaat. Daarom wil hij rust en vrede communiceren met zijn muziek.

Het ligconcert is geen nieuw concept, maar het past perfect bij de muziek die BARTH. maakt. Neem de tijd om te vertragen, te ontspannen en vooral te zijn.

Ruimte om gedachten te laten komen en even tot rust te komen in een wereld vol haast. Een diepe adem nemen om op die plek te blijven, te zijn en tot rust te komen.

BELANGRIJK

Dit is een ligconcert, dus de plaatsen en/of stoelnummers op het tickets gelden niet. Je kunt op de avond zelf, ter plekke een mooie plaats uitzoeken in de zaal.

Ook belangrijk, er zijn geen stoelen, dus neem je eigen matje, kussens, of andere zachte spullen mee om op te liggen!

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief inleiding, garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert én een drankje na afloop.

Profiteer van seriekorting

Stel je eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvang je een mooie korting. Je bestelt dan een kaartje voor de gereduceerde prijs van € 23,50 per kaartje per geselecteerde concert. Lees meer.