VRIENDEN VAN THEATER

VRIENDEN VAN THEATER

2023-2024

Informatie

  • Prijs €25,00
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start woensdag 1 mei 2024 22:00
  • Einde woensdag 1 mei 2024 23:59

Cabaret

Dans

Event

Familievoorstelling

Klassiek

Musical

Muziektheater

Theatercollege

Theaterconcert

Toneel

Theater

Over de voorstelling

Draag jij Cultura een warm hart toe en ben jij fan van ons intieme theater? Word dan vriend van Theater Cultura.

Als vriend krijg je van ons

  • Toegang tot de Vriendenvoorverkoop: als vriend zie je als eerste ons nieuwste theaterprogramma en bestel je direct theaterkaartjes voordat de reguliere verkoop start;
  • Onze vrienden zijn onze ambassadeurs. En daar zijn wij dankbaar voor! Daarom ontmoeten we je graag op een vriendenavond (nog een verrassing wanneer!)
  • Bij niet-uitverkochte voorstellingen mag je als vriend van het theater twee dagen voor de voorstelling gratis een gast meenemen. Deze last minute Bring-a-friend aanbieding geldt het gehele seizoen (2e kaartje gratis).
  • Je ontvangt het Cultura magazine in je brievenbus! Een magazine boordevol leuke informatie over, bij en door Cultura. Waaronder het volledige theaterprogramma, interviews met artiesten, cursusaanbod en lezingen, en meer.

Voor maar € 25,- per jaar ben je vriend van Theater Cultura en geniet je van de Vriendenvoordelen. Een lidmaatschap is persoonsgebonden.

 

Aanmelden

Je kunt het hele jaar door Vriend worden. Word je Vriend vóór 3 mei 2023, dan profiteer je ook van de Vriendenvoorverkoop.

Na 3 mei kun je nog steeds vriend worden, maar dan profiteer je dus alleen van de Last-minute Bring a friend korting én de Vriendenavond.

Aanmelden doe je door op bestel kaarten  te klikken en het bestelproces te doorlopen. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox.

 

Lidmaatschap

Het Vriendenlidmaatschap loopt vanaf het moment dat je bestelt (ongeacht wanneer je Vriend wordt) tot en met 30 april 2024. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Je ontvangt daarover van ons tijdig een bericht. Word je Vriend, dan geef je een machtiging af om het lidmaatschap automatisch te incasseren. De verlenging wordt in mei 2024 geïncasseerd voor het vriendenjaar 24/25.

Je bent Vriend tot je opzegt, opzeggen kan tot 1 april 2024 door een email te sturen aan theater@cultura-ede.nl. De opzegging gaat dan in per ingang van het nieuwe seizoen (24/25).

Word je Vriend in de loop van het seizoen, dan gelden dezelfde voorwaarden voor looptijd, einddatum en verlenging. Je betaalt hetzelfde bedrag en gaat per mei 2024 mee in het volledige nieuwe seizoen.